MasterChef 5: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο

09:21 1/6/2021 - Πηγή: Mononews

Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του MasterChef 5, έπειτα από πολλές απαιτητικές δοκιμασίες τις οποίες κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαρίνα Ντεμολλάι προκειμένου ένας εξ αυτών να βρεθεί στον μεγάλο τελικό δίπλα στην Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Οι παίκτες δυσκόλεψαν τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, καθώς τα πιάτα τους ήταν κοντά με αποτέλεσμα όλα να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες πήγαιναν πόντο με πόντο μέχρι και την τελευταία δοκιμασία. Σε αυτήν, αν και συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς (28),

ο Διονύσης ήδη προπορευόταν από την προηγούμενη δοκιμασία και έτσι ήταν εκείνος που προκρίθηκε στον τελικό.

Μετά από αρκετές μονομαχίες, η Μαρίνα αποκλείστηκε ενώ πλέον για τον τίτλο του MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ διεκδικούν η Μαργαρίτα και ο Διονύσης.

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef; Σε περίπτωση που κερδίσει η Μαργαρίτα, θα είναι η πρώτη φορά που στη χώρα μας βγαίνει νικήτρια γυναίκα στον δημοφιλή διαγωνισμό του STAR.

Όλα θα κριθούν σε μια σειρά από δοκιμασίες μαγειρικής, ενώ ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια (video)

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 31/5-3/6

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1η Ιουνίου 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα