MIG: Στα €175 εκατ. η προσφορά του CVC για τη Vivartia

Επιβεβαιώνει την προσφορά της CVC Capital για την αγορά της συμμετοχής της στη Vivartia η Marfin Investment Group.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, που επιβεβαιώνει το σχετικό ρεπορτάζ του mononews.gr, χθες, 26 Νοεμβρίου

2020, τα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC CAPITAL PARTNERS» («CVC») επιβεβαίωσαν την δεσμευτική προσφορά τους για την αγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της«VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» («VIVARTIA») έναντι τιμήματος ανερχομένου σε 175 εκατομμύρια ευρώ.

Η MIG θα προβεί σε νεώτερες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό αφού το Διοικητικό Συμβούλιο εξετάσει την προσφορά και τους προταθέντες συμβατικούς όρους της συναλλαγής.

Όπως ανέφερε χθες βράδυ το mononews.gr, παρατείνεται η αγωνία στην πολυαναμενόμενη συμφωνία πώλησης της Vivartia στο CVC Capital. Τα μηνύματα που καταφθάνουν είναι αντικρουόμενα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σήμερα θα εκδιδόταν επίσημη ανακοίνωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με το αμερικάνικο fund, όπως και έγινε.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος της MIG επιβεβαίωσε την υποβολή της δεσμευτικής προσφοράς από το αμερικάνικο fund, τονίζοντας πως θα εξετάσει ενδελεχώς τους όρους της πρότασης ενώ παραπέμπει σε νεότερες ανακοινώσεις αναφορικά με την τύχη του deal.

Η παραπάνω εξέλιξη «θολώνει» -προς στιγμήν- το τοπίο αναφορικά με την κατάληξη του πολύκροτου deal, αφού οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην MIG και το CVC λήγουν τυπικά σε λίγα 24ώρα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί πως το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG συνεδρίασε χθες, με βασικό θέμα την αξιολόγηση της πρότασης του CVC για την Vivartia.

Keywords
Τυχαία Θέματα