Alpha Bank: Αναβαθμισμένη εμπειρία ψηφιακών πληρωμών από το νέο myAlpha Wallet

Στον πλήρη ανασχεδιασμό του myAlpha Wallet, του καινοτόμου ψηφιακού πορτοφολιού για συσκευές Android προχώρησε η Alpha Bank, παρέχοντας στους Πελάτες της ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα στις πληρωμές τους.

Με το νέο myAlpha Wallet οι Πελάτες μπορούν να ολοκληρώνουν τις αγορές τους στα τερματικά αποδοχής καρτών (POS), οπουδήποτε στον κόσμο, από το κινητό τους τηλέφωνο, εντελώς ανέπαφα και ανεξαρτήτως ποσού συναλλαγής,

με ένα απλό ξεκλείδωμα της συσκευής (π.χ. με fingerprint).

Επίσης, η ευχρηστία του myAlpha Wallet ενισχύεται σημαντικά, καθώς η σύνδεση στην ανανεωμένη εφαρμογή πραγματοποιείται με τους κωδικούς e-Banking του Πελάτη.

Mε ιδιαίτερη ευκολία και ταχύτητα, οι Πελάτες μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να προσθέσουν στην εφαρμογή οποιαδήποτε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα τους, Visa ή Mastercard έκδοσης Alpha Bank και να ορίσουν την κύρια κάρτα που τους εξυπηρετεί στις αγορές τους. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό ακόμα και για πληρωμές σε άτοκες δόσεις με τις πιστωτικές τους κάρτες.

Το νέο myAlpha Wallet συμπληρώνει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία πληρωμών που προσφέρει η Alpha Bank, καθώς ακολουθεί τη διάθεση του Apple Pay, της πρωτοποριακής εφαρμογής πληρωμών για συσκευές iPhone που εισήγαγε η Alpha Bank τον Απρίλιο του 2020 στην ελληνική αγορά και έχει ήδη περισσότερους από 75.000 συνδρομητές.

Η εφαρμογή myAlpha Wallet διατίθεται μέσω του Google Play Store. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.alpha.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα