Ξυλοκόπησαν κάτοικο στο Κορωπί και του έκαψαν το σπίτι. Οι δράστες έφυγαν πυροβολώντας στον αέρα.

Δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με κάτοικο του Κορωπίου και αφού τον ξυλοκόπησαν έβαλαν φωτιά στο σπίτι του και διέφυγαν πυροβολώντας στον αέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος και ο 23χρονος δράστης διαπληκτίστηκαν με το θύμα μέσα στο σπίτι του και τον χτύπησαν προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος και οι δράστες έβαλαν φωτιά στο σπίτι και έφυγαν πυροβολώντας στον αέρα.

Αργότερα οι δράστες  συνελήφθησαν και μετά από έρευνα των αρχών διαπιστώθηκε πως στην κατοχή τους είχαν  δυο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 13 γραμμαρίων, δυο δενδρύλλια

κάνναβης, 45 κυνηγετικά φυσίγγια, 6.715 ευρώ από διακίνηση ναρκωτικών καθώς και 16 κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου και πολεμικού τυφεκίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, της πρόκλησης σωματικής βλάβης και του εμπρησμού. Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά δυο ακόμη συνεργούς τους.

The post Ξυλοκόπησαν κάτοικο στο Κορωπί και του έκαψαν το σπίτι. Οι δράστες έφυγαν πυροβολώντας στον αέρα. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα