Βίντεο-σοκ. Οπαδός σπρώχνει 70χρονο στο κενό και χάνει τη ζωή του. Είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο με άλλον φίλαθλο μέσα στο γήπεδο της Καλαμαριάς

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής κατά την διάρκεια του αγώνα Απόλλωνα Πόντου με ΑΟΧ Κισσαμικό στην Καλαμαριά.Οπαδός έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από τις σκάλες ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με άλλον οπαδό στο δεύτερο ημίχρονο του ματς. Το ασθενοφόρο που ήταν στο γήπεδο έσπευσε στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσε να επαναφέρει στη ζωή τον οπαδό. Ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Σε βίντεο

που δημοσιεύθηκε από το Flashnews, καταγράφεται καρέ – καρέ το περιστατικό, Στο οποίο  φαίνεται πώς αρχίζει η λογομαχία μεταξύ δύο ηλικιωμένων φιλάθλων, αλλά και πώς παρεμβαίνει ο τρίτος – επίσης ηλικιωμένος- φίλαθλος, ο οποίος απωθεί με δύναμη το θύμα, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι, ύστερα από την πτώση στο έδαφος.Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που βρίσκονταν εντός του γηπέδου και έσπευσαν στο σημείο όπου είχε πέσει, ο ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο έτερος οπαδός συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος που οδήγησαν στον θάνατο του φιλάθλου.

The post Βίντεο-σοκ. Οπαδός σπρώχνει 70χρονο στο κενό και χάνει τη ζωή του. Είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο με άλλον φίλαθλο μέσα στο γήπεδο της Καλαμαριάς appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα