Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη που έχασε τα δυο της αδέρφια από την σύγκρουση. Ξέσπασε όταν έμαθε για τον θάνατο τους. «Μια συγνώμη από τον χειριστή» ζητά η οικογένεια

Βγήκε από το κώμα η 60χρονη Αλεξάνδρα. Αδερφή των δυο ψαράδων που έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση με το ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι.

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στην Εντατική, έχει πλέον συνέλθει και αναγνωρίζει του δικούς της ανθρώπους, όμως δυσκολεύεται να μιλήσει λόγω τραχειοτομής.  Η 60χρονη όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο των δυο αδερφών της ξέσπασε. Όπως δήλωσε ο γιος της, θυμάται την ημέρα που το ταχύπλοο του 44χρονου εμβόλισε τη βάρκα τους. «Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι μια συγγνώμη» λέει

για τον 44χρονο Γάλλο χειριστή του ταχύπλοου.

«Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω από αυτόν τον άνθρωπο, έστω και 51 μέρες μετά. Ένα συγγνώμη θα έπρεπε να το πει. Πήρε δυο ζωές και ταλαιπώρησε άλλη μια. Δεν υπάρχει τίποτα, μόνο μια δήλωση του δικηγόρου πως ό,τι χρειαστούμε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Εγώ να επικοινωνήσω μαζί του γιατί; Δεν ενόχλησα κανέναν εγώ. Εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου, με τα παιδάκια μου και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και από τότε είμαστε μέσα στην τρέλα».

The post Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη που έχασε τα δυο της αδέρφια από την σύγκρουση. Ξέσπασε όταν έμαθε για τον θάνατο τους. «Μια συγνώμη από τον χειριστή» ζητά η οικογένεια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα