Βίντεο ντοκουμέντο. Aρνητές μάσκας ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια. Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ : Φέρθηκαν σαν κτήνη, θα συλληφθούν

Το φως της δημοσιότητας είδε το βράδυ της Τετάρτης το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοιας από δύο νεαρούς.

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ένας εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και είπε σε έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί

αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα , ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Ανακοίνωση για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοιας από δύο νεαρούς εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

The post Βίντεο ντοκουμέντο. Aρνητές μάσκας ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια. Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ : Φέρθηκαν σαν κτήνη, θα συλληφθούν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Aρνητές, Ομόνοια,vinteo, Arnites, omonoia