Eπίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο: «Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί…»

Μετά τα ρατσιστικά σχόλια του καθηγητή του ΕΚΠΑ και στελέχους του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, Κωνσταντίνου Καλέμη κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο,  τη «σκυτάλη» πήρε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ειδικότερα, ο έλληνας πολιτικός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter :

«Είπαμε: Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας (μπορείς να αγαπάς την Ελλάδα

περισσότερο από κάποιους μισέλληνες, ΜΚΟ κ.λπ.) γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί! Απόδειξη; Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος».

ΕΙΠΑΜΕ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΚΟ ΚΛΠ)ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΆ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΊ!ΑΠΟΔΕΙΞΗ; ΑντετοκούνμποΕλλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος @ellinikilisi https://t.co/r9cfKO7m5K

— Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) July 24, 2020

Η αφορμή γι’ αυτή την επίθεση η συνέντευξη του Έλληνα σταρ του NBA ο οποίος τόνισε πως «η Ελλάδα είναι χώρα λευκών και συνεπώς είναι δύσκολη η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα».

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκληθεί σάλος και με τα ακραία ρατσιστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Καλέμη, συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας.

Ο Κ. Καλέμης, σχολιάζοντας στο Facebook την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην οποία περιέγραφε τον ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα, προβαίνει σε  ρατσιστικά σχόλια: «Τι δουλειά είπαμε ότι κάνει αυτή η μαϊμού», «δεν είναι άνθρωπος, είναι αράπης», είναι ορισμένα από τα απαράδεκτα σχόλια του Κ. Καλέμη.
Το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και η υπουργός Παιδείας λίγο αργότερα απέπεμψε από τα καθήκοντά του τον κ. Καλέμη.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: 

«Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι άνθρωπος, μ… αράπης του κερατά είναι». Αδιανόητες ύβρεις από το Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων. Τον καρατόμησε άμεσα η Κεραμέως Ένα καταπληκτικό βίντεο του 1904 που δείχνει γυναίκες να παίζουν μπάσκετ. Με φοιτητικές στολές, δαντέλες, τσόκαρα και δικαίωμα για 3 τρίπλες, γιατί «οι γυναίκες ήταν ευάλωτες»

The post Eπίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο: «Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί…» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα