Β. Κορέα. Ο Κιμ Διέταξε τους κατοίκους μιας περιοχης να δώσουν δείγματα γραφής για να βρει τους «προδότες» που έγραψαν συνθήματα στους τοίχους

Δείγματα του γραφικού τους χαρακτήρα φέρεται να ζήτησε από Βορειοκορεάτες ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, για να βρει τους «προδότες» που «τόλμησαν» να γράψουν αντικυβερνητικά συνθήματα σε τοίχους.

Όπως είναι γνωστό οι επικριτές του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ τιμωρούνται σκληρά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις το πληρώνουν και με την ίδια τους τη ζωή. Σύμφωνα με το Radio Free Asia, επικαλούμενο κατοίκους της Νότιας Πιονγκάνκ, το καθεστώς του

Κιμ έγινε έξω φρενών όταν στα μέσα Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε σε τοίχο που περιβάλλει την αγορά της κομητείας Ουνσάν, βόρεια της πρωτεύουσας, ένα σύνθημα που ανέφερε: «Κάτω οι κομματικοί αξιωματούχοι που καλοπερνούν εκμεταλλευόμενοι τον λαό».

Οι δυνάμεις ασφαλείας αναζητούν τα άτομα που έγραψαν τα συνθήματα, αναγκάζοντας τους κατοίκους -ανάμεσά τους και παιδιά- να δώσουν δείγματα του γραφικού τους χαρακτήρα και με τα δύο χέρια! Mάλιστα στον ίδιο έλεγχο υποβλήθηκαν και άτομα από άλλες περιοχές που έτυχε να βρεθούν τότε εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα φέρονται να εκτελέστηκαν στη Βόρεια Κορέα πέντε αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών, που επέκριναν τον Κιμ στη διάρκεια ενός πάρτι, ενώ οι οικογένειές τους μεταφέρθηκαν σε διαβόητο γκουλάγκ της χώρας, γνωστό ως «Στρατόπεδο 15» στο Γιοντόκ. Από τότε που ανήλθε στην εξουσία, ο Κιμ έχει στείλει στο στο εκτελεστικό απόσπαμα πολλά άτομα ακόμα και τον θείο του εξ αγχιστείας, στρατηγό Γιανγκ Σονγκ Θάεκ.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: wikicommons 

Διαβάστε ακόμα: Ο Κιμ ζήτησε για πρώτη φορά συγνώμη. Βορειοκορεάτες έκαψαν Νοτιοκορεάτη αφού τον πυροβόλησαν 10 φορές…

The post Β. Κορέα. Ο Κιμ Διέταξε τους κατοίκους μιας περιοχης να δώσουν δείγματα γραφής για να βρει τους «προδότες» που έγραψαν συνθήματα στους τοίχους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα