Τρεις νεαροί βιντεοσκοπούν τον πνιγμό τους. Δεν ήξεραν μπάνιο και όμως επιχείρησαν να βουτήξουν στη λίμνη. Κάθε μέρα στην Ινδία πνίγονται 80 άνθρωποι. (σκληρές εικόνες)

Τρεις νεαροί στην Ινδία κατέγραψαν τον πνιγμό τους. Δε γνώριζαν κολύμπι και κανείς τους δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην επιφάνεια της λίμνης.

Οι τρεις φίλοι στη Δυτική Ινδία, ενώ έκαναν βόλτα με τα ποδήλατά τους, σταμάτησαν σε μία λίμνη για να δροσιστούν. Παρότι δεν γνώριζαν να κολυμπούν, αποφάσισαν να βουτήξουν στη λίμνη. Έστησαν ένα κινητό στην άκρη της λίμνης, ώστε να βιντεοσκποπήσουν τη βουτιά τους.

Όταν βούτηξε ο πρώτος φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα στο να διατηρηθεί στην επιφάνεια. Γι αυτό οι άλλοι δύο βούτηξαν

στη λίμνη για να τον σώσουν. Καθώς κανένας τους δε γνώριζε να κολυμπά, δεν κατάφεραν να διατηρηθούν στην επιφάνεια και άρχισαν ένας ένας άρχιζαν να εξαφανίζονται από την εικόνα.

Όταν καθυστέρησαν να γυρίσουν σπίτι, οι οικογένειες τους πήγαν στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνιση τους. Οι αρχές εντόπισαν το σήμα κινητού στη λίμνη και ταυτοποίησαν τα πτώματα. Από το βίντεο φάνηκε πως χρειάστηκαν λιγότερο από τρία λεπτά για να πνιγούν.

80 πνιγμοί κάθε μέρα στην Ινδία

Στην Ινδία η δεύτερη αιτία θανάτων είναι οι πνιγμοί.Το IndiaSpend υπολόγισε τα δεδομένα των πνιγμών για πέντε χρόνια μέχρι το 2014. Κάθε μέρα στην Ινδία πνίγονται 80 άνθρωποι. Κάθε χρόνο στην Ινδία παραπάνω από 29.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από πνιγμό.

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: Θάνατος μπροστά στην κάμερα. Η ανατριχιαστική στιγμή που το άλογο του βρετανού βασιλιά σκοτώνει τη διάσημη σουφραζέτα Έμιλυ Ντέιβιντσον. Το συγκλονιστικό φιλμ από τον ιππόδρομο (σκληρές εικόνες).

The post Τρεις νεαροί βιντεοσκοπούν τον πνιγμό τους. Δεν ήξεραν μπάνιο και όμως επιχείρησαν να βουτήξουν στη λίμνη. Κάθε μέρα στην Ινδία πνίγονται 80 άνθρωποι. (σκληρές εικόνες) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρεις, Κάθε, Ινδία,treis, kathe, india