Τραγωδία στην Κατερίνη: «Οδηγούσε νευριασμένη, είχε προηγηθεί καυγάς» λέει ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή μαζί με τη μητέρα της σε χαράδρα στην Πιερία

Συγκλονισμένος ο άτυχος πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, που χάθηκε μαζί με την μητέρα της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα 120 μέτρων.

Θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε δυστύχημα. Σε μια κακιά στιγμή. Όπως είπε, μητέρα και κόρη είχαν άριστες σχέσεις γεγονός που δεν αιτιολογεί πράξη αυτοκτονίας.

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μου, δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε τέτοιο πράγμα. Θα τις ήθελε ο καλός θεούλης μαζί του και τις πήρε» ανέφερε. Ο τραγικός πατέρας λέει πως η σύζυγός του έφυγε νευριασμένη, καθώς τσακώθηκε με έναν γείτονα. «Ήρθαν σε άγρια λογομαχία, η γυναίκα μου ξεσπάθωσε κι έφυγε ταραγμένη» τονίζει αιτιολογώντας τον τρόπο που οδηγούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό τους να κάνει βουτιά θανάτου.

The post Τραγωδία στην Κατερίνη: «Οδηγούσε νευριασμένη, είχε προηγηθεί καυγάς» λέει ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή μαζί με τη μητέρα της σε χαράδρα στην Πιερία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords