Τραγωδία στην Κατερίνη: «Οδηγούσε νευριασμένη, είχε προηγηθεί καυγάς» λέει ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή μαζί με τη μητέρα της σε χαράδρα στην Πιερία

Συγκλονισμένος ο άτυχος πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, που χάθηκε μαζί με την μητέρα της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα 120 μέτρων.

Θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε δυστύχημα. Σε μια κακιά στιγμή. Όπως είπε, μητέρα και κόρη είχαν άριστες σχέσεις γεγονός που δεν αιτιολογεί πράξη αυτοκτονίας.

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε

την κόρη μου, δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε τέτοιο πράγμα. Θα τις ήθελε ο καλός θεούλης μαζί του και τις πήρε» ανέφερε. Ο τραγικός πατέρας λέει πως η σύζυγός του έφυγε νευριασμένη, καθώς τσακώθηκε με έναν γείτονα. «Ήρθαν σε άγρια λογομαχία, η γυναίκα μου ξεσπάθωσε κι έφυγε ταραγμένη» τονίζει αιτιολογώντας τον τρόπο που οδηγούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό τους να κάνει βουτιά θανάτου.

The post Τραγωδία στην Κατερίνη: «Οδηγούσε νευριασμένη, είχε προηγηθεί καυγάς» λέει ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή μαζί με τη μητέρα της σε χαράδρα στην Πιερία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Κατερίνη, Οδηγούσε, 17χρονης, Πιερία,tragodia, katerini, odigouse, 17chronis, pieria