Το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» πραγματοποίησε ολοήμερη εκδήλωση με πολλές δραστηριότητες. Στόχος τα παιδιά και οι γονείς να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη εκδήλωση «Παίζουμε …στη χώρα του ΠΑΛΑΙ», για όλη την οικογένεια.

Η σάλα του Παλαί άνοιξε τις πύλες της, κάνοντας τους χιλιάδες επισκέπτες να καταλάβουν ότι ο ελεύθερος χρόνος τους μπορεί πλέον να αποκτήσει άλλη διάσταση.
Ο Δήμος Γαλατσίου είναι ο πρώτος στον οποίο παραχωρήθηκε Ολυμπιακή εγκατάσταση η οποία, ταχύτατα αλλά με σωστό σχεδιασμό, αποδόθηκε προς χρήση στους κατοίκους της περιοχής αλλά και ολόκληρου

του λεκανοπεδίου.
Η πρώτη ανοικτή εκδήλωση με τίτλο «Παίζουμε στη χώρα του Παλαί» είχε διαδραστικά παιχνίδια, βόλτα με το τρενάκι, δημιουργικά εργαστήρια για γονείς, καθώς και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, μουσική και κεράσματα.

Σκοπός του Δήμου Γαλατσίου είναι να εξαντλήσει κάθε δυνατή χρήση της εγκατάστασης, προς όφελος των δημοτών, θέτοντας στο κέντρο της φροντίδας τα παιδιά, τα οποία θα μπορούν εκεί να αθλούνται, να γεμίζουν δημιουργικά το χρόνο τους ή να απολαμβάνουν το παιχνίδι στους άφθονους ελεύθερους χώρους.
Ενδεικτικό της πολυχρηστικότητας του Κλειστού γυμναστηρίου είναι ότι μέσα σε μια μέρα, στη σάλα του Παλαί χώρεσαν παράλληλα, φουσκωτά παιχνίδια, δοκιμασίες σε …παιδικούς στίβους μάχης, εικαστικές δραστηριότητες, μαθήματα κηπουρικής, face painting και μία μεγάλη συναυλία της Μαρίνας Σάττι, η οποία έκλεισε μελωδικά αυτή την ξεχωριστή Κυριακή.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, είπε ότι: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τα παιδιά που απολαμβάνουν δεκάδες διαφορετικά παιχνίδια μέσα σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για το πνεύμα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Είναι ευχάριστο να χρησιμοποιείται ξανά το ΠΑΛΑΙ από πολίτες που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και επιθυμούν να περάσουν στα παιδιά τους ανάλογες αξίες και ενδιαφέροντα».

Το άρθρο Το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» πραγματοποίησε ολοήμερη εκδήλωση με πολλές δραστηριότητες. Στόχος τα παιδιά και οι γονείς να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα