Το μακροβούτι στο κανάλι του Κέντρου Ιδρύματος Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος». Άνδρας βούτηξε στα νερά και παρά τις υποδείξεις της ασφάλειας συνέχισε απτόητος το μπάνιο του!

Ένας άνδρας ο οποίος έκανε βόλτα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στα νερά του καναλιού.Όσο κι αν προσπαθούσαν να του τραβήξουν την προσοχή, τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει την απόλαυση του.

Όπως αναφέρει το kallitheaonline, οι σεκιούριτι προσπάθησαν να του εξηγήσουν πως δεν επιτρέπεται το κολύμπι, ωστόσο, ο ίδιος δεν συγκινήθηκε από τις υποδείξεις και συνέχισε ακάθεκτος. Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι υδροδοτείται με θαλασσινό νερό από την μαρίνα της Καλλιθέας.

Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου μαζεύοντας ποικίλα σχόλια για την παράτολμη ενέργεια του άνδρα.

The post Το μακροβούτι στο κανάλι του Κέντρου Ιδρύματος Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος». Άνδρας βούτηξε στα νερά και παρά τις υποδείξεις της ασφάλειας συνέχισε απτόητος το μπάνιο του! appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα