«Τo φόρεμα της Μέριλιν άνοιξε και είδα ότι δεν φορούσε εσώρουχα». Tο άγνωστο παρασκήνιο της βραδιάς με το «Happy Birthday Mr. President» αποκαλύπτει ρεπόρτερ των New York Times

Μια νέα αποκάλυψη για την Μέριλιν Μονρόε και την βραδιά του «Ηappy Birthday Mr. President» έγινε μέσα από το νέο βιβλίο με τίτλο «Life Isn’t Everything: Mike Nichols, As remembered By 150 Of His Closest Friends» στο οποίο η αρθρογράφος των New York Times Μορίν Ντόουντ, ανέφερε λεπτομέρειες από την βραδιά στους συγγραφείς του βιβλίου, Ας Κάρτερ και Σαμ Κάσνερ.

«Όταν η Μέριλιν Μονρόε τραγούδησε στα γενέθλια του Τζον Κένεντι φορώντας εκείνο το διάσημο φόρεμα που έπρεπε να ραφτεί πάνω της, ο Μάικ ήταν εκεί, εκείνο το βράδυ. Καθόμουν ακριβώς πίσω από τη Μέριλιν Μονρόε, δεν φαινόμουν, όταν τραγουδούσε το Happy Birthday, Mr. President και τότε συνέβη κάτι απίστευτο. Το φόρεμά της άνοιξε, προς μεγάλη μου χαρά, δεν φορούσε καθόλου εσώρουχα».

Το φόρεμα πουλήθηκε σε δημοπρασία 4.8 εκατ. δολάρια

Το φόρεμα, το οποίο πουλήθηκε έναντι 4.8 εκατομμυρίων δολαρίων σε δημοπρασία μαζί με άλλα ενθύμια της Μέριλιν δεν δημιουργήθηκε έτσι απλά. Ήταν το έργο του σχεδιαστή Ζαν Λουί. Γεννημένος στη Γαλλία το 1907, είχε πάει στις ΗΠΑ ως σχεδιαστής μόδας για να μπει στη συνέχεια και στο χώρο του κινηματογράφου. Το φόρεμα της Μέριλιν στη γιορτή για τα γενέθλια του προέδρου Κένεντι ήταν το αποκορύφωμα αυτής της πορείας του Ζαν Λουί.

Διαβάστε την ιστορία του φορέματος της Μέριλιν Μονρόε. Ποιος είχε τελικά την ιδέα για το «Happy Birthday Mr. President»

The post «Τo φόρεμα της Μέριλιν άνοιξε και είδα ότι δεν φορούσε εσώρουχα». Tο άγνωστο παρασκήνιο της βραδιάς με το «Happy Birthday Mr. President» αποκαλύπτει ρεπόρτερ των New York Times appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou