Βύθισαν σπίτι στον Τάμεση για την κλιματική αλλαγή. Πρωτότυπη διαμαρτυρία για τις δηλώσεις Μπ. Τζόντον ότι ότι το Ην. Βασίλειο δεν χρειάζεται ειδικά μέτρα για τις πλημμύρες

H ομάδα «Extinction Rebellion» καθέλκυσε στον Τάμεση, ένα μικροσκοπικό σπίτι. Βύθισαν ένα «κλασικό σπίτι των λονδρέζικων προαστίων» για να στείλουν μήνυμα S.O.S. στην κυβέρνηση, η οποία δεν αναλαμβάνει δράση για το κλίμα και την κλιματική αλλαγή.

Από την πλευρά τους, οι Katey Burak και Rob Higgs που φιλοτέχνησαν το «Σπίτι που βυθίζεται» τόνισαν: «Δυστυχώς, η κλιματική αλλαγή είναι κάτι που επηρεάζει

τον καθένα από εμάς… Θέλαμε να κάνουμε κάτι με το οποίο ο κόσμος θα μπορέσει να αποκτήσει οπτική σύνδεση και, ταυτόχρονα, να ασκήσουμε πίεση στην κυβέρνηση και στους ειδικούς να προχωρήσουν στις αναγκαίες αλλαγές. Έως ότου προβούν σε μεγάλες νομικές και χρηματοοικονομικές αλλαγές, είναι πολύ δύσκολο για ανθρώπους σαν εσάς και εμάς να κάνουμε σημαντικές αλλαγές για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο γύρω μας».

η ομάδα διαμαρτυρίας, αντιδρώντας στη δήλωση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον ότι οι πλημμύρες στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν απαιτούν «σχέδιο έκτακτης ανάγκης», προχώρησε σε ανακοίνωση με τίτλο «Αναλάβετε δράση τώρα: Το σπίτι μας πλημμυρίζει».

The post Βύθισαν σπίτι στον Τάμεση για την κλιματική αλλαγή. Πρωτότυπη διαμαρτυρία για τις δηλώσεις Μπ. Τζόντον ότι ότι το Ην. Βασίλειο δεν χρειάζεται ειδικά μέτρα για τις πλημμύρες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα