«Την είχα σώσει έξι φορές από τα χέρια του δράστη». Σοκάρουν οι περιγραφές αυτόπτη μάρτυρα για το έγκλημα του συζυγοκτόνου στα Τρίκαλα που έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Νέες αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου συζυγος δολοφόνησε τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο άνθρωπος που βρήκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, κ.Θωμάς Καρράς, ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι είχε καταφέρει να τη σω΄σει τουλάχιστον 6 φορές από την οργή του συζύγου της.

Όπως δήλωσε, γνώριζε την οικογένεια για πολλά χρόνια, καθώς ήταν γείτονες και είχαν καλές σχέσεις.
Περίεγραψε τι έγινε την ημέρ της δολοφονίας,

λέγοντας: «Καθόμουν έξω. Αυτός ήταν ανήσυχος και έφυγε με το αμάξι και ξαναγύρισε.Ήρθαν τα μικρά παιδιά και μας φώναξαν λέγοντας ότι η μαμά έχει αίματα. Πήγα αμέσως και είδα ότι την είχαν σφάξει. Πήραν οι γυναίκες τα παιδιά και κάλεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Την χτύπησε την πρώτη φορά και γύρισε πίσω να δει αν την τελείωσε εντελώς και έφυγε.

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρα 21 Μαΐου στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.
Έπειτα από έντονο καβγά, ένας άνδρας κατέσφαξε με πολλές μαχαιριές τη 45χρονη γυναίκα του, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του.
Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία και σήμερα απολογείται στον ανακριτή.

The post «Την είχα σώσει έξι φορές από τα χέρια του δράστη». Σοκάρουν οι περιγραφές αυτόπτη μάρτυρα για το έγκλημα του συζυγοκτόνου στα Τρίκαλα που έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα