Τι ισχύει με το take away σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Ανατρέπεται η απόφαση για τα μέτρα που ισχύουν στις «κόκκινες» περιοχές

Παύει να ισχύει, μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, η απαγόρευση του take away σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

Με διευκρινιστική εγκύκλιο το υπουργείο Ανάπτυξης ξεκαθαρίζει ότι «στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away) και καθ’ οδόν εξυπηρέτησης (drive-through) δεν επιτρέπονται με την έννοια του αυτοτελούς

λόγου μετακίνησης των πολιτών. Είναι προφανές ότι επιτρέπονται στο πλαίσιο των λόγων μετακίνησης των πολιτών που ορίζονται στα άρθρα 3, 4 και 5 της υπ’ αριθμ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69919/02.11.2020 KYA (Β’ 4831/2.11.2020), όπως άλλωστε ίσχυε και στην πρώτη φάση της πανδημίας».

Η απόφαση της απαγόρευσης που περιλαμβανόταν στο ΦΕΚ για τα μέτρα που ισχύουν από τις 3 Νοεμβρίου στις δύο πόλεις είχε προκαλέσει έντονη δυσφορία στους επιχειρηματίες που λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους take away, αφού έκαναν λόγο για ανεπανόρθωτη οικονομική καταστροφή.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε: Πως η Μαρία Κάλλας και η κομπάρσος της κινδύνευσαν να καούν ζωντανές στην ταινία «Μήδεια» του Παζολίνι. Τα επεισοδιακά γυρίσματα έγιναν στην Τουρκία.

The post Τι ισχύει με το take away σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Ανατρέπεται η απόφαση για τα μέτρα που ισχύουν στις «κόκκινες» περιοχές appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα