Θρίλερ με την 27χρονη από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης που δολοφονήθηκε πριν από 22 χρόνια αλλά δεν βρέθηκε ποτέ. Δολοφόνος ήταν ο άντρας της, που αποκάλυψε τώρα που την έθαψε

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος μιας υπόθεσης δολοφονίας που διαπράχθηκε το 1998 στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Μοναδικός μάρτυρας ήταν ένα 3χρονο κοριτσάκι που είδε τον πατέρα της να σκοτώνει την 27χρονη μητέρα της, Τάνια Χαριτοπούλου.

Ο άντρας είχε καταδικαστεί, αφού πρώτα αποκαλύφθηκε ότι το 1992 είχε σκοτώσει άλλη μια γυναίκα στην Ελβετία. Το πτώμα της άτυχης Χαριτοπούλου ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ.

Πρόσφατα ο δολοφόνος αποφυλακίστηκε και ομολόγησε στην κόρη του ότι πράγματι σκότωσε τη μητέρα της τη νύχτα της 22ας Αυγούστου του 1998 και της

υπέδειξε το σημείο όπου την έθαψε. Μάλιστα έμπλεξε και νέο άτομο στην υπόθεση. Πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο, που σύμφωνα με τον ίδιο, συμμετείχε τόσο στο έγκλημα, όσο και στην ταφή. Το συγκεκριμένο πρόσωπο αρνείται τις κατηγορίες.

Συγκρατούμενος του δολοφόνου είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο δράστης του ομολόγησε στις φυλακές πως τεμάχισε την Τάνια και πέταξε τα κομμάτια της στα σκουπίδια. Παράλληλα, σε παλαιότερη έρευνα στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και το παιδί, η Αγγελική Νικολούλη είχε βρει ανθρώπινα κομμάτια στο μπάνιο, που όπως αποδείχθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ανήκαν στην άτυχη γυναίκα.

Με αφορμή τις εξελίξεις, η δημοσιογράφος μίλησε και πάλι με τον ίδιο, αλλά και με το συγγενικό πρόσωπο.

«Υπέδειξα το σημείο, αλλά δεν το θυμάμαι εγώ. Η **** ξέρει τι έγινε και πού τη θάψαμε. Μαζί ήμασταν… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Έχουν αλλάξει τα μέρη εκεί. Η **** όμως που έμενε εκεί και πήγαινε βόλτες συνέχεια, ξέρει καλύτερα. Εκείνη μου είχε υποδείξει το χώρο. Δεν μπορούσα να την κουβαλήσω μόνος μου και την κουβαλήσαμε μαζί. Να πιεστεί λίγο να δείξει το ακριβές σημείο», είπε.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, γιατί το κάνει αυτό τώρα και αναστατώνει τόσες οικογένειες, ανέφερε: «Το κάνω γιατί με παρακάλεσε η κόρη μου. Και επειδή είναι παιδί μου και έχει τραβήξει τόσα, έχω την υποχρέωση να της πω την αλήθεια.»

Τι απαντά η συγγενής

«Τι είναι αυτά τα πράγματα είκοσι δύο χρόνια μετά; Εγώ την Τάνια την αγαπούσα. Θα της έκανα κακό; Υπήρχε περίπτωση να ήξερα που την πέταξε και να το έκρυβα; Τα λέει αυτά γιατί θέλει να πάρει εκδίκηση, επειδή τον κατέδωσα. Συνέχεια έλεγε στον άντρα μου ότι τον πρόδωσα. Την αλήθεια είπα.

Όλα αυτά τα ισχυρίζεται τώρα γιατί δεν θέλει να πλησιάσω την κόρη του. Την έπεισε με χίλια δυο ψέματα να του μιλήσει. Να τον αποδεχτεί. Αν θυμάστε είχα αλλάξει την κατάθεση μου τότε. Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί αυτός με πίεζε και με απειλούσε. Δεν μου ανέφερε ποτέ που την έθαψε και πιστεύω ότι το πραγματικό σημείο δεν πρόκειται να το αποκαλύψει ποτέ. Μην ξεχνάτε ότι όταν μου έφερε το παιδί που έκλαιγε, μου είπε ότι δε θα τη βρουν ούτε σε διακόσια χρόνια».

Έρευνες στο σημείο

Οι αρχές, ύστερα από την υπόδειξη του καταδικασθέντα, αναζητούν τον χώρο, όπου θάφτηκε τότε το πτώμα της άτυχης νεαρής. Η έρευνα επικεντρώνεται στους δημοτικούς λαχανόκηπους Παύλου Μελά, ενώ έχει ζητηθεί και η βοήθεια του στρατού.

Προς το παρόν οι έρευνες δεν έχουν φέρει στο φως νέα στοιχεία.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η εγκληματική οικογένεια που δολοφόνησε 20 ταξιδιώτες. Η μάνα δολοφονούσε τους άνδρες της και είχε σκοτώσει τρία από τα 12 παιδιά της. Η ιστορία που συγκλόνισε τις ΗΠΑ

The post Θρίλερ με την 27χρονη από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης που δολοφονήθηκε πριν από 22 χρόνια αλλά δεν βρέθηκε ποτέ. Δολοφόνος ήταν ο άντρας της, που αποκάλυψε τώρα που την έθαψε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, 27χρονη, Πολίχνη Θεσσαλονίκης, Δολοφόνος,thriler, 27chroni, polichni thessalonikis, dolofonos