Σκότωσε παιδόφιλο και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών. Η υπόθεση με τον 34χρονο μηχανικό που έσωσε έναν ανήλικο, συγκλονίζει την Ρωσία

Ένοχος για δολοφονία κρίθηκε 34χρονος μηχανικός στη Ρωσία που ξυλοκόπησε 54χρονο παιδόφιλο, παρότι οι ιατρικές ενδείξεις θέτουν ως αιτία του θανάτου τα κρυοπαγήματα και όχι τα χτυπήματα.

Ο 34χρονος Βλαντιμίρ Σανκίν κατηγορείται για τη δολοφονία του 54χρονου Βλαντιμίρ Ζαΐτσεφ και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια.

«Είχα την επιλογή – να κάνω τα στραβά μάτια ή να σώσω τα παιδιά. Σίγουρα κάθε άνθρωπος θα έκανε το ίδιο στη θέση μου».

Οι ένορκοι ζήτησαν επιείκεια, αλλά μετά από οκτώ ώρες συζητήσεων κρίθηκε

ένοχος για δολοφονία, παρά τις ιατρικές ενδείξεις ότι η αιτία του θανάτου του παιδόφιλου ήταν κρυοπαγήματα και όχι τα χτυπήματα του Σανκίν με ένα ξύλινο ραβδί.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, δυο αγόρια ηλικίας 10 και 14 ετών, είχαν παρασυρθεί στο σπίτι του Ζαΐτσεφ στην πόλη Ούφα. Αφού ο 54χρονος τους έδωσε να καταναλώσουν αλκοόλ, ζήτησε να γδυθούν, απειλώντας ότι ειδάλλως θα τα σκότωνε. Το νεότερο αγόρι κατάφερε και διέφυγε από το διαμέρισμα και ζήτησε βοήθεια από τον Σακίν που έτυχε εκείνη τη στιγμή να περνάει από το σημείο.

Ο 34χρονος μηχανικός έσπευσε να βοηθήσει το άλλο παιδί το οποίο και απελευθέρωσε και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, όπως ο ίδιος υποστήριξε. Στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει τον παιδεραστή ο 54χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και έμεινε αναίσθητος στο παγωμένο έδαφος μέχρι να έρθουν οι αρχές να τον συλλάβουν.

Παρόλα αυτά, το δικαστήριο έκρινε πως ο άντρας χρησιμοποίησε δυσανάλογη δύναμή στον Ζαΐτσεφ, κάτι που δεν χρειαζόταν από τη στιγμή που τα δυο παιδιά είχαν απελευθερωθεί. Ο παιδόφιλος υπέκυψε στα τραύματα μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πάνω από 70.000 πολίτες, κάτοικοι της πόλης Ούφα, ζητούν την απόρριψη των κατηγοριών εναντίον του «ήρωα», όπως τον αποκαλούν, ενώ έχει συγκεντρωθεί και ένα σημαντικό ποσό το οποίο πληρώνει την νομική υπεράσπιση του μηχανικού.

Ο δικηγόρος του δήλωσε πως θα ασκήσει έφεση και ζητά από το δικαστήριο η όποια ποινή αποφασιστεί να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς όπως ανέφερε «Ο Βλαντιμίρ ενήργησε σαν πραγματικός άνθρωπος και αξίζει επιείκεια».

αρχική εικόνα: YouTube

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Το «πείραμα Κέντλερ». Ο Γερμανός ψυχολόγος που επί 30 χρόνια έδινε σε παιδόφιλους την κηδεμονία άστεγων παιδιών. Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις μετά το θάνατό του

Ντιτρού, ο παιδόφιλος που δολοφόνησε δύο κορίτσια και συνδέθηκε με το κύκλωμα παιδεραστίας της ευρωπαϊκής ελίτ. Οι αποκαλύψεις ανάγκασαν εκατομμύρια Βέλγους να αλλάξουν επώνυμο

The post Σκότωσε παιδόφιλο και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών. Η υπόθεση με τον 34χρονο μηχανικό που έσωσε έναν ανήλικο, συγκλονίζει την Ρωσία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα