«Θα πεθάνει ο χοντρός. Θα συμβεί αυτό που πρέπει να συμβεί». Στη δημοσιότητα τα ηχητικά μηνύματα του προσωπικού γιατρού του Μαραντόνα, στιγμές πριν ο Αργεντίνος αφήσει την τελευταία του πνοή

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα ηχητικά μηνύματα που έστελνε ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, λίγο πριν ο αργεντίνος άσος αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η ιστοσελίδα Infobae δημοσίευσε τα μηνύματα που αντάλλαξε ο γιατρός Λεοπόλδο Λούκε με την ψυχολόγο, Αγκουστίνα Κοσάκοβ και με τρίτο στενό του συνεργάτη που δεν κατονομάζεται.

«Φαίνεται ότι έπαθε ανακοπή και θα πεθάνει ο χοντρός», λέει στον συνεργάτη του.
Ο γιατρός είχε μόλις ειδοποιηθεί για τη σοβαρή κατάσταση στην

οποία βρισκόταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα και βρισκόταν καθ’ οδόν προς την οικεία του. Εν τω μεταξύ, ενημερωνόταν για τις προσπάθειες των γιατρών που βρίσκονταν ήδη εκεί να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Τα τελευταία μηνύματα που ακούγονται, όταν πια ήταν ξεκάθαρο ότι η κατάσταση ήταν μη ανατρέψιμη: «Είναι ένας περίπλοκος ασθενής και θα συμβεί αυτό που πρέπει να συμβεί. Εμείς θα είμαστε εκεί, προετοιμασμένοι για ό,τι έρθει.
Αυτό ήταν, ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε, Αγκουστίνα».

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…
Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η 14χρονη ηθοποιός που αφορίστηκε από τον μητροπολίτη Φλωρίνης κ. Καντιώτη. Συμμετείχε στην ταινία του Αγγελόπουλου και ήταν η νεαρότερη αφορισμένη

The post «Θα πεθάνει ο χοντρός. Θα συμβεί αυτό που πρέπει να συμβεί». Στη δημοσιότητα τα ηχητικά μηνύματα του προσωπικού γιατρού του Μαραντόνα, στιγμές πριν ο Αργεντίνος αφήσει την τελευταία του πνοή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαραντόνα, Αργεντίνος,marantona, argentinos