Τέσσερις νεκροί ο νεότερος απολογισμός από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα. Η Πυροσβεστική δεν έχει φθάσει ακόμη σε όλα τα σημεία που έχουν ζητήσει άνθρωποι βοήθεια

Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι και άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ υπάρχουνφόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το τελευταίο θύμα είναι ένας άνδρας που εντοπίστηκε σε αύλειο χώρο επιχείρησης που βρίσκεται μεταξύ δευτέρου και τρίτου χιλιομέτρου στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών.

Το τρίτο θύμα είναι ένας άνδρας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στην οδό Λεωνίδα

Στάμου.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο αντιπεριφερειάρχης Δτυτικής Αττικής Ιωάννης Βασιλείου δήλωσε ότι υπάρχει και πέμπτος νεκρός χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Νωρίτερα βρέθηκαν νεκροί στα πλημμυρισμένα σπίτια τους ένας άνδρας επί της οδού Αγαμέμνονος και μία ηλικιωμένη επί της οδού Κοροπούλη.

Η Πυροσβεστική συνεχίζει τις επιχειρήσεις, καθώς δεν έχει ακόμη καταφέρει να φθάσει σε όλα τα σημεία από τα οποία έχει δεχθεί κλήσεις για παροχή βοήθειας, όπως επιβεβαίωσε σε δημόσιες δηλώσεις της η εκπρόσωπος του Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τέσσερις περιπτώσεις η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για βοήθεια που αφορούν περιπτώσεις ηλικιωμένων τους οποίους αναζητούν οι οικείοι τους.

Από νωρίς τα ξημερώματα, η Υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 340 κλήσεις.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής επίσης σε Νέα Πέραμο και Μαγούλα. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι περιοχές και πλέον, ανακύπτει τεράστιο πρόβλημα με τη στέγαση πολλών κατοίκων, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί δύο γυναίκες με υποθερμία κι ένας άνδρας, οδηγός βυτιοφόρου. Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα από λεωφορείο. Τεράστιος όγκος νερού έχει καλύψει την έκταση απ` το βουνό έως την παραλία.

Κλειστές παραμένουν η παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα και η παλαιά εθνική Ελευσίνας- Θήβας, στην Αγία Σωτήρα.

Το άρθρο Τέσσερις νεκροί ο νεότερος απολογισμός από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα. Η Πυροσβεστική δεν έχει φθάσει ακόμη σε όλα τα σημεία που έχουν ζητήσει άνθρωποι βοήθεια δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα