Ανατροπή του Κιμ Γιονγκ Ουν, νέα τρομοκρατική επίθεση και περιβαλλοντικές καταστροφές ανάμεσα στις προφητείες του Γκρεγκ Πάρκερ. Το μέντιουμ είχε προβλέψει την εκλογή του Τραμπ και το Brexit

HuffGreece:

Νέο γύρο προφητειών για το 2018 έδωσε ο Γκρέγκ Πάρκερ, ο άνθρωπος που προέβλεψε την απρόσμενη εκλογή του Τραμπ αλλά και την επικράτηση του «Brexit», στο δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το «μέντιουμ» προφήτευσε ότι θα υπάρξει νέα τρομοκρατική επίθεση σε βρετανικό αυτοκινητόδρομο, επανάσταση στη Βόρεια Κορέα

που θα ανατρέπει το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν και επίθεση χημικών όπλων με αεροσκάφη σε ευρωπαϊκή πόλη.

«Το 2018 θα είναι ένα έτος πολιτικής αναταραχής και περιβαλλοντικής κρίσης που θα εκδηλωθούν δραματικές και άνευ προηγουμένου καιρικές συνθήκες», είπε σε μια θέση blog.

Ο Πάρκερ προέβλεψε επίσης ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα αρραβωνιαστεί την Μέγκαν Μάρκλ.

Στην Ευρώπη, είπε ότι οι πολιτισμικές τριβές θα επιδεινωθούν στη Γερμανία και τη Γαλλία και θα ενταθούν τα φυλετικά προβλήματα και οι ταραχές ενώ έκανε αρκετές ανησυχητικές προβλέψεις όσον αφορά περιβαλλοντικές καταστροφές:

«Το περιβάλλον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου γιατί αισθάνομαι ότι το 2018 θα έχει πρωτοφανείς σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και άγριο καιρό», δήλωσε. «Έχω πει εδώ και μερικά χρόνια ότι μπορούμε να περιμένουμε αυτό – όχι μόνο λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη αλλά και λόγω της αυξημένης δραστηριότητας του Ήλιου. Έχουμε δει τρομερούς τυφώνες, αλλά αισθάνομαι ότι το χειρότερο θα έρθει. »

Σύμφωνα με τις προφητείες του Πάρκερ ο Βεζούβιος στην Ιταλία θα εκραγεί και η Νάπολη θα εκκενωθεί, θα υπάρξει αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας και ένας μεγάλος σεισμός θα χτυπήσει τη Νέα Ζηλανδία.

Ο γεννημένος στο Σαουθάμπτον άνδρας, σχετικά με τις ΗΠΑ προέβλεψε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ θα αποφύγει μια κίνηση αποπομπής του και ότι ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο θα βυθιστεί.

Είχε προβλέψει την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ το 2017

Προέβλεψε τυφώνες σε επίπεδο ρεκόρ που καταστρέφουν την Καραϊβική, πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και την Αυστραλία και πλημμύρες στην Κίνα και την Ινδία, και ότι θα αποκολληθεί τεράστιο κομμάτι πάγου από την Ανταρκτική..

Θέλοντας να «χρυσώσει» το χάπι, ο Πάρκερ προφήτευσε και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις: «Πολλές από τις παραπάνω προβλέψεις είναι πολύ ζοφερές, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξει μια ταυτόχρονη ανάπτυξη της πνευματικότητας για τους ανθρώπους του κόσμου που θα μας οδηγήσει σε μια χρυσή εποχή», κατέληξε. «Οι συγκρούσεις και οι κακουχίες συν τα αυξανόμενα περιβαλλοντικά προβλήματα θα ενώσουν τους αγαθούς και πνευματικούς ανθρώπους και όλοι μαζί θα αναζητήσουν τον πραγματικό σκοπό της ανθρώπινης ζωής», πρόσθεσε.

Το άρθρο Ανατροπή του Κιμ Γιονγκ Ουν, νέα τρομοκρατική επίθεση και περιβαλλοντικές καταστροφές ανάμεσα στις προφητείες του Γκρεγκ Πάρκερ. Το μέντιουμ είχε προβλέψει την εκλογή του Τραμπ και το Brexit δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα