Συνελήφθη καταζητούμενος για κλοπή και σφαγή αγελάδων στη Ρωσία. Οι αρχές τον αναζητούσαν από το 1997

Ένας 54χρονος συνελήφθη με διεθνές ένταλμα επειδή σκότωσε δύο αγελάδες το 1997 στη Ρωσία. Αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Κατερίνη. Πρόκειται για ομογενή ο οποίος αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 54χρονος, στην περιοχή Κρασνοντάρ, έκλεψε, σκότωσε και πούλησε το κρέας από δύο γαλακτοφόρες αγελάδες

που ανήκαν σε ιδιώτη. Η θανάτωση ζώων που παράγουν γάλα θεωρείται διαρκές έγκλημα για το ρωσικό ποινικό δίκαιο, σύμφωνα με δικαστική πηγή. Έτσι, εκδόθηκε σε βάρος του ερυθρά αγγελία για τη σύλληψη του και την έκδοση από τις αρχές της Ρωσίας.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, ο καταζητούμενος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για την έκδοση που ζητούν οι ρωσικές αρχές.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ενώ επίσης δηλώνει άγνοια για το εν λόγω περιστατικό.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: wikicommons

The post Συνελήφθη καταζητούμενος για κλοπή και σφαγή αγελάδων στη Ρωσία. Οι αρχές τον αναζητούσαν από το 1997 appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα