Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες δημοτικού μετά από καταγγελίες γονέων. Ο ίδιος είναι πατέρας μαθήτριας 4ης δημοτικού

Συνελήφθη δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της νοτιοανατολικής Αττικής για σεξουαλική παρενόχληση. Καταγγέλθηκε από γονείς ότι έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στα παιδιά τους – μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 55χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου σε παραλιακό δήμο της νοτιοανατολικής Αττικής προσέγγιζε ερωτικά μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού μέσω facebook και viber.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Μετά τις καταγγελίες των γονιών των τριών μαθητριών, συνελήφθη στο σπίτι του. Από την έφοδο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα λάπτοπ, το τάμπλετ του δασκάλου καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Το υλικό οδηγήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση ανηλίκων λόγω της ιδιότητάς του και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω δάσκαλος, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι και ο ίδιος πατέρας μαθήτριας 4ης Δημοτικού.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες δημοτικού μετά από καταγγελίες γονέων. Ο ίδιος είναι πατέρας μαθήτριας 4ης δημοτικού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα