Φουρθιώτης. Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση στο Δρομοκαΐτειο αλλά οι γιατροί τον γύρισαν πίσω στον Κορυδαλλό. Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Στο Δρομοκαΐτειο, κατόπιν δικού του αιτήματος, κατέληξε ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να πείσει κανέναν, με αποτέλεσμα να γυρίσει και πάλι στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ίδιος δήλωσε στη διεύθυνση των φυλακών ότι έπεσε από το κρεβάτι του το βράδυ κι ότι χτύπησε στον αυχένα. Οδηγήθηκε αμέσως στο ιατρείο της φυλακής κι εξετάστηκε, όμως, δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό. Τότε ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και αμέσως παραπέμφθηκε

στο Δρομοκαϊτειο.

Επειτα από ενδελεχή εξέταση, η ομάδα των ειδικών έκρινε ότι δεν πληρούνται τα κριτήρια για την εισαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη σε ψυχιατρική κλινική και και τον έστειλαν στον Κορυδαλλό ξανά δίνοντάς του μια συντηρητική αγωγή.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Σε δηλώσεις του  στο newsit.gr ο  Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου νοσοκομείου,  ανέφερε : «Την ώρα της αναμονής του, ο κος Φουρθιώτης ζήτησε από τους νοσηλευτές νερό. Ένας νοσηλευτής του έφερε νερό από τον ψύκτη σε πλαστικό ποτηράκι αλλά ο κος Φουρθιώτης απάντησε πως δεν μπορεί να πιεί… τέτοιο νερό και πως πίνει μόνο εμφιαλωμένο. Οι νοσηλευτές που είχαν εύκαιρα εμφιαλωμένα νερά, του έδωσαν ένα μπουκαλάκι. Οι γιατροί τον είδαν τελικά γύρω στις 14.00. Τον εξέτασαν ενδελεχώς και για αρκετή ώρα, αλλά η ομάδα των ειδικών έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος νοσηλείας του και έτσι μετά το τέλος της εξέτασης, ο κος Φουρθιώτης αποχώρησε ξανά με τους αστυνομικούς για τις φυλακές Κορυδαλλού».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο: «Κάποιοι από τους επώνυμους, εκμεταλλευόμενοι τη ψυχική τους κατάσταση, ζητάνε εισαγωγή σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, συχνά ανατρέποντας όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα και σε βάρος των υπόλοιπων ασθενών με τα προνόμια που ζητούν είτε οι ίδιοι, είτε μέσω των δικηγόρων τους».

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

The post Φουρθιώτης. Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση στο Δρομοκαΐτειο αλλά οι γιατροί τον γύρισαν πίσω στον Κορυδαλλό. Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα