Συναγερμός στο Καπιτώλιο. Καπνοί βγαίνουν από παρακείμενο κτήριο- Διακόπηκε για λόγους ασφαλείας η πρόβα για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο, με τις αρχές να προχωρούν σε lockdown. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη λόγω φωτιάς σε παρακείμενο κτίριο. Διακόπηκε για λόγους ασφαλείας η πρόβα για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Οι αρχές κάλεσαν όσους είναι μέσα στο κτίριο να αποφύγουν τα παράθυρα και να προσπαθήσουν να καλυφθούν με όποιον τρόπο μπορούν.

BREAKING: Smoke rising behind Capitol building. Inauguration

rehearsal appears to be evacuating. Emergency announcement playing at Capitol grounds. pic.twitter.com/86J9S8CsMY

Jackson Proskow (@JProskowGlobal) January 18, 2021

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…«Προς όλα τα κτήρια του συγκροτήματος του Καπιτωλίου: Εξωτερική απειλή για την ασφάλεια, δεν επιτρέπεται η είσοδος ή η έξοδος, μείνετε μακριά από εξωτερικά παράθυρα και πόρτες. Αν είστε έξω, ζητήστε ασφαλή κάλυψη», ανέφερε το μήνυμα που πήγε σε όλους όσοι εργάζονται και κινούνται στους χώρους αυτούς,σύμφωνα με το NBC.

This just happened at 395 in #NavyYard #Fire pic.twitter.com/H4h92bxUBH

Don Andres (@_DCAndres) January 18, 2021

Από την άλλη, όπως μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο το AP, αξιωματούχοι αναφέρουν ότι η εκκένωση στην πρόβα της ορκωμοσίας οφείλεται σε μια πυρκαγιά αρκετά τετράγωνα μακριά και δεν θεωρείται απειλή.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης,  ξέσπασε σε κοντινό κτίριο, αλλά όχι μέσα στους χώρους του Καπιτωλίου.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν λίγο αργότερα πως δεν προκύπτει απειλή για το κοινό.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Συναγερμός στο Καπιτώλιο. Καπνοί βγαίνουν από παρακείμενο κτήριο- Διακόπηκε για λόγους ασφαλείας η πρόβα για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν (Βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα