Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε σημαίες από τις βραχονησίδες και στείλαμε στην Ελλάδα βίντεο! “Αντιισλαμιστές και αντι-Τούρκοι οι έλληνες υπουργοί”

Reader:

Σε νέες προβοκατόρικες δηλώσεις προχώρησε ο γνωστός σκληροπυρηνικός σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ.

Παρά το ότι ο Ερντογάν δήλωσε προ δυο ημερών ότι επιθυμεί σχέσης ειρήνης με την Ελλάδα, ο σύμβουλός του Γιγκίτ Μπουλούτ έριξε λάδι στη φωτιά, λέγοντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Θα ήταν μάλλον επονείδιστο το να διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ελλάδας, μιλώντας από τεχνικής απόψεως.

Συγκρίνοντας το μέγεθος των στρατιωτικών δυνάμεων, θα ήταν σαν να χτυπά ένας ενήλικος ένα μωρό μέσα στην κούνια»!

Σε άλλο σημείο, αναφερόμενος στο περιστατικό που φέρεται να έγινε με υποστολή ελληνικής σημαίας από βραχονησίδα, κάτι το οποίο διαψεύδει η ελληνική κυβέρνηση, είπε ότι «Οι στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας μάζεψαν όλες τις ελληνικές σημαίες από βραχονησίδες και νησάκια και μάλιστα οι τουρκικές αρχές έστειλαν και σχετικό βίντεο στην Ελλάδα.

Είπε επίσης ότι οι Έλληνες υπουργοί είναι «αντιισλαμιστές» και «αντι-Τούρκοι» και μάλιστα απείλησε και πάλι με «βαρύ τίμημα» αν δεν «συμμορφωθούν».

#Turkey‘s military collected all #Greece flags planted on disputed islets and rocks in Aegean Sea overnight and shared the video footages of secret operation with Greek gov’t later, claims #Erdogan‘s chief aide Yigit Bulut. pic.twitter.com/4jjEdO1LBp

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 23 Απριλίου 2018

The post Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε σημαίες από τις βραχονησίδες και στείλαμε στην Ελλάδα βίντεο! “Αντιισλαμιστές και αντι-Τούρκοι οι έλληνες υπουργοί” appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα