Νεκρός βρέθηκε ο 32χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από τον Άγιο Στέφανο την περασμένη Παρασκευή. Τη σορό του εντόπισαν διασώστες με drones μέσα σε γκρεμό στο Μαραθώνα

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 32χρονος, Γιώργος Στεργιόπουλος, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον Άγιο Στέφανο την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Silver Alert, μέλη της ομάδας που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του με ειδικά drones μετά από σοβαρές μαρτυρίες που έφτασαν στην υπηρεσία τον βρήκαν νεκρό.

Το αυτοκίνητό του άτυχου άνδρα είχε εντοπιστεί σταθμευμένο κοντά στην λίμνη του Μαραθώνα

και εκεί ξεκίνησαν οι έρευνες από την ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομικούς, εθελοντές διασώστες και μια ομάδα με drone, που τον εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής σε γκρεμό βάθους 12 μέτρων, σε περιοχή του Μαραθώνα.

Για την εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου είχε εκδοθεί και συναγερμός από το SilverAlert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έφτασε και εξέτασε εξονυχιστικά την περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του άτυχου νεαρού

The post Νεκρός βρέθηκε ο 32χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από τον Άγιο Στέφανο την περασμένη Παρασκευή. Τη σορό του εντόπισαν διασώστες με drones μέσα σε γκρεμό στο Μαραθώνα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα