Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τους δυο αστυνομικούς που ανέκριναν τoν serial killer της Κύπρου. Τι απέγινε το τελευταίο υποψήφιο θύμα του Μεταξά που γλύτωσε τελευταία στιγμή

Ο Ιωάννης Γιώρκατζης, ανακριτής ΤΑΕ, και ο Νεόφυτος Σιαήλος, επικεφαλής ΤΑΕ Λευκωσίας είναι οι δυο ανακριτές που επί 72 ημέρες συνομιλούσαν με το Νίκο Μετάξα, τον serial killer της Κύπρου που σκότωσε 5 γυναίκες και δυο ανήλικα παιδιά.

Οι δυο άνδρες μίλησαν στον ANT1 Κύπρου

για την καθημερινή επαφή με τον δράστη αλλά και την εξέλιξη των ερευνών μέχρι και τον εντοπισμό της τελευταίας σορού. Αρχικά, ο Μεταξάς προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, μιλώντας αόριστα χωρίς να παραδεχτεί την ενοχή του. Γρήγορα όμως το σκηνικό άλλαξε και τελικά ομολόγησε τα εγκλήματά του.

Οι αποκαλύψεις ήρθαν στο φως από μια κάρτα SIM που ο ίδιος πήγε και να καταπιεί και η οποία αποκάλυπτε την συνομιλία με το πρώτο θύμα του. Ο κυνισμός του «Ορέστη» ήταν σοκαριστικός όπως αποκάλυψαν.

Το τελευταίο υποψήφιο θύμα το ίλαρχου, είναι μια κοπέλα την οποία είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτύου. Γλύτωσε από θαύμα, ενώ τώρα προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη της γιατί βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο.

The post Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τους δυο αστυνομικούς που ανέκριναν τoν serial killer της Κύπρου. Τι απέγινε το τελευταίο υποψήφιο θύμα του Μεταξά που γλύτωσε τελευταία στιγμή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα