Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή. Γιατί διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την προφυλάκιση

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τίθεται η καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια του 13χρονου μαθητή της, έως ότου το δικαστικό συμβούλιο αποφασίσει για το εάν προφυλακιστεί ή όχι. Διαφωνεί ανακριτής και εισαγγελέας για την προφυλάκιση της.

Σήμερα η 36χρονη φιλόλογος απολογήθηκε στη 16η τακτική ανακρίτρια. Οι κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος αφορούν στην ερωτική σχέση που φέρεται να είχε συνάψει η 36χρονη με τον 13χρονο μαθητή της στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Στην απολογία της φέρεται να δήλωσε μετανιωμένη και να ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στον μαθητή και την οικογένειά του.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

Κατά πληροφορίες υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την τύχη της καθηγήτριας, αν δηλαδή θα πρέπει να προφυλακιστεί ή να αφεθεί ελεύθερη με ή χωρίς όρους. Από την πλευρά της η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της κατηγορουμένης ενώ η εισαγγελέας υποστήριξε ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα καλείται τώρα να λύσει, όπως ο νόμος ορίζει, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμά του, εντός τριών ημερών. Μέχρι τότε η 36χρονη θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή. Γιατί διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την προφυλάκιση appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα