Ποια σκηνή από τα «Φιλαράκια» δεν προβλήθηκε ποτέ στην Αμερική και γιατί. Την αποκάλυψη έκαναν πρωταγωνίστριες της σειράς (βίντεο)

Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από τo τέλος της επιτυχημένης σειράς «Φιλαράκια», όμως η παρέα των 6 εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα στις καρδιές των τηλεθεατών. 

Όπως θα ήταν αναμενόμενο οι ανατροπές κατά την διάρκεια μιας τόσο δημοφιλούς σειράς δεν θα έλειπαν. Ακόμα και σήμερα έρχονται στο φως πληροφορίες από τα γυρίσματα, και άλλα ευτράπελα μεταξύ των πρωταγωνιστών. Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι μια από τις πιο γνωστές σκηνές, που προβλήθηκαν στην Ευρώπη, δεν πήρε το πράσινο φως

για το Τέξας και το Οχάιο των ΗΠΑ.

Η Τζέιν Σίμπετ και η Τζέσικα Χεχτ, οι οποίες υποδύονταν την πρώην σύζυγο του Ρος, Κάρολ και την σύντροφό της, Σούζαν, αντιστοίχως, αποκάλυψαν ότι ο γάμος των δύο χαρακτήρων, που περιλαμβανόταν σε επεισόδιο στη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς σίριαλ, το 1996, είχε απαγορευτεί σε αρκετές χώρες, ακόμα και σε περιοχές του Τέξας και του Οχάιο στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιόρρυθμη Φίμπι από τα «Φιλαράκια». Έχει σπουδάσει ψυχοβιολογία, ήταν άριστη τενίστρια και διέδιδε ότι η ερωτική της ζωή άρχισε στα 31 της … 

The post Ποια σκηνή από τα «Φιλαράκια» δεν προβλήθηκε ποτέ στην Αμερική και γιατί. Την αποκάλυψη έκαναν πρωταγωνίστριες της σειράς (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα