Είχε πιει ο οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο. Τι έδειξε το αλκοτέστ. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο ο 28χρονος

Υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να ήταν ο 28χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι  στις Καμάρες Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, το δείγμα του αλκοτέστ ήταν θετικό, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του. O 28χρονος είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του την γιαγιά που είχε βγάλει βόλτα το εγγονάκι της και τους εγκατέλειψε. Ο νεαρός τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στις

Καμάρες.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του υποστηρίζουν πως δεν εγκατέλειψε τα θύματά του αλλά έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει ενώ έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Όλο αυτό το διάστημα όπως αναφέρουν ο 28χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Τέλος, έκαναν γνωστό ότι το Πολεμικό Ναυτικό, στέλεχος του οποίου είναι ο 28χρονος, διέκοψε την θητεία του για διάστημα έξι μηνών. Το πόρισμα του ιατροδικαστική Πατρών κατέδειξε πως το παιδί έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας, φέροντας κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους.

Με πληροφορίες από Reader

The post Είχε πιει ο οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο. Τι έδειξε το αλκοτέστ. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο ο 28χρονος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα