Πέθανε Τούρκος που πήρε στα σοβαρά τις οδηγίες Τραμπ και ήπιε απολυμαντικό

Λίγες μέρες μετά τις σοκαριστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ που αναρωτήθηκε γιατί δεν χορηγείται απολυμαντικό σε ασθενείς με κορονοϊό, ένας Τούρκος κατάπιε αιθανόλη και απολυμαντικό προκειμένου να προστατευτεί από τον ιό και έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος Μπαρίς Τσισμέν άκουσε τις οδηγίες του Αμερικανού προέδρου και αποφάσισε να καταπιεί αιθανόλη και απολυμαντικό, με στόχο να προστατευτεί από τον Covid-19. Η αδερφή του και η μητέρα του τον βρήκαν σε άσχημη κατάσταση και φρόντισαν να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά. Ο 45χρονος άντρας δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, το θύμα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και συνήθιζε να ενημερώνεται από μη αξιόπιστες πηγές και να πιστεύει σε επικίνδυνες θεωρίες που έβρισκε στο διαδίκτυο.

Η περιβόητη πρόταση του ΤραμπΥπενθυμίζεται ότι μερικές ημέρες πριν, ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, είχε εκφράσει την απορία εάν απολυμαντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπεία κατά του ιού με τη μορφή ένεσης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τις τελευταίες ημέρες πολλές εταιρίες συμβούλευσαν τους καταναλωτές να μην πίνουν τα προϊόντα. Παρόλα αυτά, ο άτυχος Μπαρίς Τσισμέν δεν έλαβε υπόψιν τις εν λόγω προειδοποιήσεις.

The post Πέθανε Τούρκος που πήρε στα σοβαρά τις οδηγίες Τραμπ και ήπιε απολυμαντικό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα