Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάικος. Υπήρξε δάσκαλος για πολλά χρόνια στο ιστορικό «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας»

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάικος.

Ο Βασίλης Πάικος υπήρξε δάσκαλος για πολλά χρόνια στο ιστορικό «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας» και συνέδεσε το όνομά του με την καθοδήγηση της νέας γενιάς δημοσιογράφων. Ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 και αρθρογραφούσε επί χρόνια στην Αυγή.

Ένας σπάνιος άνθρωπος με δημοσιογραφικό ήθος και συνεχή

προσφορά στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών. Η κηδεία του δημοσιογράφου θα τελεστεί τη Δευτέρα στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Βασίλη Πάικου, ενός ξεχωριστού δημοσιογράφου και σκεπτόμενου πολίτη. Ο Βασίλης Πάικος εμπνεόμενος πάντα από δημοκρατικές αρχές και με σπάνια ευρύτητα γνώσεων κράτησε ψηλά την τιμή της δημοσιογραφίας σε μια εποχή που δοκιμαζόταν και δοκιμάζεται έντονα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Έλληνας γίγαντας είχε ύψος 2,37 μέτρα και ήταν Πόντιος. Φωτογραφήθηκε μαζί με τον σωτήρα του, έμπορο Σερμελή, που λίγο αργότερα κρέμασαν οι Τούρκοι

The post Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάικος. Υπήρξε δάσκαλος για πολλά χρόνια στο ιστορικό «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα