Πειραιάς. Νεκρός βρέθηκε ο 27χρονος Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο. Βρέθηκε μέσα σε μια δεξαμενή νερού

Στον 27χρονο Γάλλο χορευτή Τζόις -Τίμοθι Ράντοτσικ ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε σε ερειπωμένη έπαυλη στον Πειραιά. Είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γαλλία τον Ιούλιο και έμενε σε πανδοχείο, ενώ από τις 21 Αυγούστου εξαφανίστηκε.Εντοπίστηκε από μια ομάδα παιδιών που έπαιζε την Παρασκευή 7 Μαϊού στον μισογκρεμισμένο χώρο και μέσα σε μια υδατοδεξαμενή. Τα παιδιά ειδοποίησαν
αμέσως τους γείτονες, που κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική που ανέσυρε τον σκελετό.

Σύμφωνα με το anikoloyli, η επιβεβαίωση ήρθε μέσω DNA. Αναμένονται απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του, πάντως ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό και καθώς δεν υπάρχουν ιστοί, δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά. Του άρεσε να κάνει γιόγκα σε χώρους που απέπνεαν κάποια ενέργεια. Την Παρασκευή 21 Αυγούστου οπότε και εξαφανίστηκε είπε ότι θα πάει για διαλογισμό και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι ιθύνοντες του πανδοχείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα προσωπικά του αντικείμενα στην Ασφάλεια Πειραιά. Μέσα στη σακούλα υπήρχαν τα ρούχα του Τζόις, το κινητό του, η ταυτότητά του και κάποια έγγραφα μεταξύ των οποίων και μία αίτηση για εργασία καθώς λίγο καιρό πριν την εξαφάνισή του είχε κάνει αίτηση σε γνωστή εταιρία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο.

Ο Τζόις είχε δηλώσει ως διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του το σπίτι μιας Ελληνίδας φίλης του, με την οποία μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα. Φαίνεται πως και η ίδια με υπεύθυνη δήλωσή της, είχε συναινέσει σε αυτό.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Πειραιάς. Νεκρός βρέθηκε ο 27χρονος Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο. Βρέθηκε μέσα σε μια δεξαμενή νερού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα