Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης. Είχε αποκαλυφθεί ότι δεν είχε μεταπτυχιακό στο Κολούμπια και αμφισβητείται και το πρώτο πτυχίο του. Τι αναφέρει στην επιστολή του

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Αντώνης Διαματάρης μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν για τα πτυχία του και μετά τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούσε να αποπεμφθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Εξωτερικών.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Αντώνη Διαματάρη:

«Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη

τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού. Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό».

Διευκρινίσεις του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη για το βιογραφικό του

«Παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς, λόγοι οικονομικοί, δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών» αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, δίνοντας διευκρινίσεις για το βιογραφικό του σημείωμα, που αναφέρει ότι σπούδασε «Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia».

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα της ιστοσελίδας kalami.us, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία, ως την  απάντηση του Πανεπιστημίου Columbia σε ερώτηση για το πτυχίο του Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος είναι και ο εκδότης της γνωστής εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ». Σύμφωνα το kalami.us, το πανεπιστήμιο απάντησε πως ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μόνο εγγραφή (enrollement only) στο Πανεπιστήμιο και δεν έχει αποκτήσει τίτλο σπουδών.

Μετά από το σάλο που ξέσπασε με το μεταπτυχιακό που δεν πήρε ποτέ από το Columbia, το βιογραφικό του στην σύνθεση της κυβερνήσεως άλλαξε και στο νέο αφαιρέθηκε και το πρώτο του πτυχίο ενώ πλέον υπάρχουν ερωτηματικά και για το απολυτήριο του Λυκείου.

Συγκεκριμένα στο παλιό βιογραφικό του Αντώνη Διαματάρη, το οποίο μάλιστα δεν είχε μέχρι αυτή την ώρα αλλάξει στο site του υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρεται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών σπούδασε οικονομικές επιστήμες το Queens College της Νέας Υόρκης και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.

Στο νέο βιογραφικό που άλλαξε μετά την αποκάλυψη ότι MBA «δεν υπάρχει», δεν αναφέρεται ούτε το πρώτο πτυχίο. Συγκεκριμένα το βιογραφικό αναφέρει απλώς ότι ο Αντώνης Διαματάρης παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University.

Στο πρώτο βιογραφικό αναφέρεται ότι ο Αντώνης Η. Διαματάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νήσο Λήμνο όπου και τελείωσε το Λύκειο. Στο νέο βιογραφικό που αναρτήθηκε αναφέρεται ότι ο Αντώνης Διαματάρης γεννήθηκε το 1959 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Νέα Υόρκη.

The post Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης. Είχε αποκαλυφθεί ότι δεν είχε μεταπτυχιακό στο Κολούμπια και αμφισβητείται και το πρώτο πτυχίο του. Τι αναφέρει στην επιστολή του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα