Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ζητούν τη διαγραφή του από ΣΕΗ

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν επωνύμως στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών πασίγνωστο ηθοποιό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το Mega, που έπαιξε το σχετικό βίντεο, οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί κατηγορούν συγκεκριμένα τον Πέτρο Φιλιππίδη για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό

εκφοβισμό και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η καταγγελία από τις τρεις ηθοποιούς έγινε το απόγευμα της Πέμπτης από την πληρεξούσια δικηγόρο τους. Έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Και οι τρεις φέρονται να ζητούν τη διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομειο Υγεία με συμπτώματα  εγκεφαλικού. Με μια υπαινικτική ανάρτηση στο instagram αντέδρασε ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη,  ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ζητούν τη διαγραφή του από ΣΕΗ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα