Εντυπωσιακές εικόνες στις ακτές της Βρετάνης με πρωταγωνιστή τον «Θεό Ποσειδώνα». Το θέαμα απαθανάτισε Γάλλος φωτογράφος μετά την επέλαση της καταιγίδας «Ιουστίνη»

Ο Γάλλος φωτογράφος Ματιέ Ριβρίν αρχικά σοκαρίστηκε όταν είδε το «πρόσωπο του Ποσειδώνα» και ένα στέμμα στην κορυφή του τεράστιου κύματος. Ο μυθικός «θεός των θαλασσών» εμφανίστηκε απρόσμενα στις ακτές της Βρετάνης, μετά την επέλαση της καταιγίδας «Ιουστίνη» που προκάλεσε σοβαρές ζημιές στις δυτικές ακτές της Ευρώπης.Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του που έχει αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», τραβήχτηκαν καθώς τα κύματα κτυπούσαν τις γαλλικές ακτές.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε

τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο φωτογράφος πήρε την μηχανή του κι άρχισε να φωτογραφίζει τα κύματα κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Λεσονίλ της Βρετάνης.

Ο 31χρονος φωτογράφος δήλωσε ότι έπαθε σοκ όταν είδε κάτι που έμοιαζε σαν να υψώνεται από τα κύματα ο θεός των θαλασσών στην αρχαία μυθολογία. «Όταν έβγαζα τις φωτογραφίες, τα πιο δυνατά κύματα από την καταιγίδα Ιουστίνη έπλητταν τις γαλλικές ακτές», δήλωσε.

«Τα κύματα είχαν ύψος 10 μέτρων ενώ υπήρξαν φορές που έφτασαν τα 50 μέτρα. Είδα την απίστευτη εικόνα του Ποσειδώνα με το στέμμα του, να υψώνεται από τα κύματα», υποστηρίζει ο Γάλλος φωτογράφος.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Εντυπωσιακές εικόνες στις ακτές της Βρετάνης με πρωταγωνιστή τον «Θεό Ποσειδώνα». Το θέαμα απαθανάτισε Γάλλος φωτογράφος μετά την επέλαση της καταιγίδας «Ιουστίνη» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα