Ουρλιαχτά και χτυπήματα στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον. Ο έντονος καβγάς με τη σύντροφό του. Κλήθηκε η αστυνομία

Φωνές και ουρλιαχτά μετά από έντονο διαπληκτισμό ακούστηκαν από το σπίτι του Βρετανού πολιτικού Μπόρις Τζόνσον, όπου διαμένει με την σύντροφό του, Κάρι Σίμοντς.

Όπως δήλωσε ένας γείτονας στον Guardian, άκουσαν από το σπίτι μια γυναίκα να ουρλιάζει μετά από «χτυπήματα και σφαλιάρες». Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται άκουσε την Σίμοντς, πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου των Συντηρητικών, να του φωνάζει να «την αφήσει και να φύγει από το διαμέρισμα».

Ισχυρίστηκε επίσης, ότι ανησύχησε για

την Σίμοντς και έτσι αποφάσισε να ηχογραφήσει τον τσακωμό ώστε να έχει αποδεικτικά στοιχεία. Στην ηχογράφηση ακούγεται ο Μπόρις να φωνάζει στην Σίμοντς να αφήσειτο λάπτοπ του, ενώ στην συνέχεια ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος.

Η Σίμοντς φώναζε ότι της κατέστρεψε τον καναπέ με κόκκινο κρασί και ότι «Δεν τον νοιάζει για τίποτα γιατί είναι κακομαθημένος» λέει.

«Ακολούθησε ένας ήχος από σπάσιμο, πιθανότατα πιάτων. Υπήρξαν μερικές πολύ δυνατές κραυγές που είμαι βέβαιος πως ήταν από την Κάρι, η οποία φώναζε συνέχεια ‘Φύγε’. Του έλεγε ‘φύγε από το σπίτι μου’ αλλά αυτός αρνούνταν. Και στη συνέχεια, μετά τα ουρλιαχτά ακολούθησε σιωπή» διηγήθηκε ο γείτονας.

Ο γείτονας πήγε να δει τη συμβαίνει και τους χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν του άνοιξε κανείς. Τότε αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.
Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας και φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών λίγα λεπτά αργότερα. Όμως, όλοι οι ένοικοι του σπιτιού διαβεβαίωσαν τους αστυνομικούς ότι είναι «ασφαλείς» και ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Η δήλωση της αστυνομίας

Ο Guardian επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία είπε αρχικά ότι δεν είχε καμία κλήση για ενδοοικογενειακή βία στην περιοχή. Όμως, οι δημοσιογράφοι τους επέδειξαν ότι τα στοιχεία της καταγραφής της κλήσης, καθώς και τον αριθμό των πινακίδων των περιπολικών. Τότε η αστυνομία αναγκάστηκε να αναφέρει: «Στις 00:24 την Παρασκευή 21 Ιουνίου, η αστυνομία απάντησε σε κλήση από κάτοικο του νότιου Λονδίνου. Ο καλών ανησυχούσε για την ασφάλεια μας γυναίκας γείτονα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και μίλησε με τους ενοίκους του διαμερίσματος, οι οποίοι ήταν ασφαλείς και καλά στην υγεία τους. Δεν υπήρξε κάποιο αδίκημα ή εμφανείς ανησυχίες και δεν υπήρξε λόγος να λάβει δράση».

Ο Μπόρις Τζόνσον χώρισε με την σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ πέρυσι, και είναι σε σχέση έκτοτε με την Σίμοντ.

The post Ουρλιαχτά και χτυπήματα στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον. Ο έντονος καβγάς με τη σύντροφό του. Κλήθηκε η αστυνομία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα