Οικογένεια ζούσε απομονωμένη σε κελάρι φάρμας για εννιά χρόνια. Ένα από τα έξι παιδιά δραπέτευσε και αποκάλυψε το δράμα. Τι ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία

Κλεισμένοι μέσα στο κελάρι μια απομονωμένης φάρμας, σε χωριό της βόρειας Ολλανδίας, ζούσαν για 9 χρόνια ένας πατέρας και τα έξι ανήλικα παιδιά του ηλικίας 16 έως 25 ετών, χωρίς να έχουν επαφές με τον έξω κόσμο, όπως ανακάλυψε η ολλανδική αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο δήμαρχος του χωριού, «η μητέρα της οικογένειας είχε πεθάνει πριν φτάσουν εδώ, ενώ όλοι τους έδειχναν να περιμένουν να περάσει, απλά, ο χρόνος». Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα, που βρισκόταν κοντά στη φάρμα, καθώς δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα παροχής βοήθειας στην έρευνα.

Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν το ένα από τα

παιδιά, θέλησε να δώσει ένα τέλος στην ιστορία. Το μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα παιδιά, κατάφερε να φτάσει σε κοντινό μπαρ και αποκάλυψε στον ιδιοκτήτη την ιστορία.  Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία και από την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε ο πατέρας της οικογένειας, κατάκοιτος λόγω εμφράγματος. Τα παράθυρα στο κελάρι ήταν σφραγισμένα. Η οικογένεια κάλυπτε τις ανάγκες της για φαγητό από τον κήπο και τα ζώα της φάρμας. Μεταφέρθηκαν σε ψυχιατρική κλινική για να λάβουν υποστήριξη.

The post Οικογένεια ζούσε απομονωμένη σε κελάρι φάρμας για εννιά χρόνια. Ένα από τα έξι παιδιά δραπέτευσε και αποκάλυψε το δράμα. Τι ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα