«Βγάλτε με έξω, είναι σκοτεινά εδώ». Ο φαρσέρ που έκανε το κόσμο να ξεσπά σε γέλια ακόμα και στην «κηδεία» του

Κάτι απίστευτο και όμως αληθινό συνέβη σε κηδεία στην Ιρλανδία, η οποία αντί για δράμα κατέληξε σε κωμωδία. 

Άναυδοι έμειναν όσοι πήγαν να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν βετεράνο στρατιωτικό στην Ιρλανδία.

Την στιγμή που είχαν βάλει το φέρετρο μέσα στο χώμα και ήταν έτοιμοι να τον θάψουν ξαφνικά ακούστηκε κάποιος να φωνάζει: «Βγάλτε με από δω, είναι σκοτεινά».

Μάλιστα συνέχιζε να φωνάζει: «Ακούει κανείς; Γεια

σας! Βγάλτε με από εδώ»!

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας «Είμαι ο Shay, αυτός που είναι μέσα στο φέρετρο. Τι είναι αυτό που ακούω; Παπάς; Ο Σέι είμαι. Είμαι στο φέρετρο! Όχι όμως μαζί σας! Είμαι πεθαμένος».

Οι παρευρισκόμενοι, μόλις κατάλαβαν πως αυτός που φώναζε δεν ήταν άλλος από τον νεκρό ξέσπασαν σε γέλια.

Ο Shay που νοσούσε καιρό, είχε οργανώσει το «αποχαιρετιστήριο show» του εδώ και έναν χρόνο. Κατά τη διάρκεια οικογενειακού γεύματος κατέγραψε το μήνυμά του σε ένα τηλέφωνο, με τη βοήθεια του γιου του Jonathan.

Ο γιος του δήλωσε στο BBC ότι ο πατέρας του «ήταν ένας άνθρωπος που πάντοτε ήθελε να κάνει τους άλλους να γελούν. Ήθελε κάτι ξεχωριστό για να τον θυμούνται όλοι όπως ακριβώς ήταν, ειδικά η μητέρα μου».

Ο 41χρονος δήλωσε ακόμη πως δεν περίμενε να γίνει το βίντεο viral παγκοσμίως.

«Δεν καταλάβαινα την ώρα που τραβούσα τα πλάνα της κηδείας το τι θα συνέβαινε. Πίστευα πως ήταν μια οικογενειακή στιγμή. Την επόμενη μέρα το πρωί όταν ξύπνησα, είδα τι αποτέλεσμα είχε».

Μάλιστα το hashtag #Shayslastlaugh έγινε trend στο Twitter με χρήστες να καταγράφουν τους δικούς τους αποχαιρετισμούς σε αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και τις στιγμές γέλιου που μπορούν να υπάρχουν μέσα σε μια περίοδο θρήνου.

«O πατέρας μου ήθελε να φύγουμε από το νεκροταφείο γελώντας και να γιορτάσουμε τη ζωή. Ήταν ένας υπέροχος χαρακτήρας», δήλωσε από τη δική της μεριά η κόρη του Shay Bradley, Andrea.

The post «Βγάλτε με έξω, είναι σκοτεινά εδώ». Ο φαρσέρ που έκανε το κόσμο να ξεσπά σε γέλια ακόμα και στην «κηδεία» του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα