Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους ακολούθους στο Instagram! Ποιοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, παρουσιαστές διατηρούν λογαριασμό στο Instagram για να μπορούν να αναρτούν βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητα και την δουλειά τους.

Όσο πιο αγαπητός είναι ένας celebrity, τόσους περισσότερους ακολούθους έχει. Είναι όμως όλοι αληθινοί;

Η είδηση αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο της Σχολής Μουσικών Σπουδών στο Λονδίνο The Institute of Contemporary Music Performance

(ICMP) των λογαριασμών στα social media 99 προσωπικοτήτων από τους χώρους της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού με τη βοήθεια του λογισμικού μέτρησης IG Audit, online εργαλείου που φιλτράρει τους ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το IG Audit, όμως, περίπου 60 εκατομμύρια ακόλουθοι της σταρ των τηλεοπτικών reality, Κιμ Καρντάσιαν είναι ψεύτικοι. Τα πρωτεία όσον αφορά ψεύτικους ακόλουθους στο IG κατέχει ωστόσο η Έλεν ΝτεΤζένερις. Το 49% από τους 75,6 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram είναι ψεύτικοι.

Σύμφωνα με το IG Audit tool οι 10 διάσημοι από τον χώρο της ψυχαγωγίας με τους περισσότερους ψεύτικους ακόλουθους στους λογαριασμούς τους στο Instagram είναι:

   1. Ellen DeGeneres- 49%

   2. BTS – 47%

   3. Kourtney Kardashian -46%

   4. Taylor Swift – 46%

   5. Ariana Grande – 46%

   6. Deepika Padukone – 45%

   7. Miley Cyrus – 45%

   8. Katy Perry – 44%

   9. Khloe Kardashian – 43%

   10. Priyanka Chopra – 43%

The post Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους ακολούθους στο Instagram! Ποιοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα