Ο Ρίτσαρντ Γκιρ απαντά στον Σαλβινί για τους μετανάστες στη Λαμπεντούζα: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει. Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι. Προέρχονται από την κόλαση»

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ δεν θέλησε να δώσει έκταση στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε ο Ματέο Σαλβινί για το θέμα των μεταναστών.

Έτσι, ο ηθοποιός αρκέστηκε σε μια ολιγόλογη δήλωση, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Δεν με ενδιαφέρει ο Σαλβίνι, με ενδιαφέρουν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν ενδιαφέρομαι για την πολιτική, αυτή δεν είναι πολιτική, αλλά ανθρωπιστική υπόθεση», είπε και πρόσθεσε: «Στο πλοίο συναντήθηκα με εξαιρετικούς, θαρραλέους ανθρώπους με τρομερές ιστορίες. Προέρχονται από την κόλαση. Οι γυναίκες

ειδικότερα ήταν όλες θύματα βιασμού».

«Οι Ιταλοί έχουν αλλάξει. Λατρεύω την Ιταλία: Λατρεύω το πνεύμα των Ιταλών, τη γενναιοδωρία τους, την αγάπη που αποπνέει από ό, τι κάνουν. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι άνθρωποι έχουν γίνει παρανοϊκοί, φοβούνται να αναζητήσουν το σωστό», είπε ακόμα ο ηθοποιός.

«Οι πολιτικοί αντί να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους, τους δαιμονοποιούν και αυτό πρέπει να τελειώσει και μπορεί να τελειώσει μόνο εάν εμείς το τελειώσουμε. Το μόνο ενδιαφέρον μου είναι να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Τόσο απλά», κατέληξε στην σύντομη ομιλία του.

Την δήλωση του ηθοποιού προκάλεσε η ειρωνική ανάρτηση του Σαλβινί στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε: «Μιας και που οι φίλοι του από τις ΜΚΟ έχουν μαζέψει 180 μετανάστες σε πλοίο, είμαι βέβαιος ότι ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος θα τους φιλοξενήσει όλους στις βίλες του. Κάνω λάθος;;;»

The post Ο Ρίτσαρντ Γκιρ απαντά στον Σαλβινί για τους μετανάστες στη Λαμπεντούζα: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει. Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι. Προέρχονται από την κόλαση» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα