Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ, Ντάνι Τρέχο, έσωσε παιδί με αναπηρίες μέσα από αναποδογυρισμένο όχημα. «Θα χρησιμοποιήσουμε τις υπερδυνάμεις μας» είπε στο αγόρι για να του δώσει κουράγιο

Ο σκληρός του Χόλιγουντ, Ντάνι Τρέχο, βοήθησε στη διάσωση παιδιού με αναπηρίες που είχε παγιδευθεί σε όχημα που ανατράπηκε στο Λος Άντζελες. 

Ο 75χρονος ηθοποιός όπως δήλωσε κατευθυνόταν προς τη συνοικία Sylmar σε έναν μηχανικό αυτοκινήτων, όταν είδε έναν μοτοσικλετιστή να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι και να προσκρούει πάνω σε αυτοκίνητο, το οποίο αναποδογύρισε.

Στο πίσω κάθισμα ήταν δεμένο στο καθισματάκι το αγόρι ενώ το όχημα οδηγούσε η γιαγιά του. Ο Τρέχο μαζί μία γυναίκα που βρέθηκε στον τόπο του ατυχήματος προσπάθησαν και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αγόρι προτού φθάσει το ασθενοφόρο.

Η

γυναίκα σύρθηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τη μία πλευρά για να λύσει τη ζώνη ασφαλείας του παιδιού και ο ηθοποιός από την άλλη πλευρά, το ανέσυρε έξω.

Ο Τρέχο που παρέμεινε μαζί  με το παιδί μέχρι να έρθουν οι διασώστες να απεγκλωβίσουν και τη γιαγιά του είπε ότι έπρεπε να ηρεμήσει πρώτα το αγόρι και μετά να το βγάλει από το αυτοκίνητο.

«Είχε πανικοβληθεί και του είπα: “Εντάξει πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις υπερδυνάμεις μας”. Τότε άρχισε να φωνάζει: “Υπερδυνάμεις!”. Βρήκαμε ένα σημείο επαφής».

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: «Έκανα μαριχουάνα από τα 8 μου και ηρωίνη από τα 12». Η ζωή του Ντάνι Τρέχο, που πριν γίνει ηθοποιός πέρασε 10 χρόνια στη φυλακή για ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών … 

The post Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ, Ντάνι Τρέχο, έσωσε παιδί με αναπηρίες μέσα από αναποδογυρισμένο όχημα. «Θα χρησιμοποιήσουμε τις υπερδυνάμεις μας» είπε στο αγόρι για να του δώσει κουράγιο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα