Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν έστειλε μήνυμα για τον σεισμό στη Σάμο – δεν ήταν ο προσωπικός του λογαριασμός στο Twitter

Το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα tweet για τον σεισμό στην Σάμο. Κι ενώ αρχικά πολλοί μπορεί να πίστεψαν ότι ο λογαριασμός ήταν του διάσημου ηθοποιού Ρόμπερτ ντε Νίρο, στην πραγματικότητα, είναι fake.

Οι δύο φωτογραφίες απεικονίζουν δύο σκυλιά που ψάχνουν μέσα στα συντρίμμια. Έγραψε πως είναι «καταστροφικά νέα» και έδωσε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

σε Ελλάδα και Τουρκία.

Ειδικότερα, στη δημοσίευσή του έγραψε:

«Καταστροφικά νέα έρχονται από το ελληνικό νησί της Σάμου και τις ακτές της Τουρκίας στο Αιγαίο. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την τρομακτική τραγωδία».

«Devastating news coming from the #Greek island of Samos and the Aegean coast of #Turkey. Our thoughts are with the families of the victims and all those affected by this terrible tragedy.»#Earthquake #Σεισμος #Deprem pic.twitter.com/IOYtYAjsj8

Robert De Niro ᵖᵃʳᵒᵈʸ (@RobertDeNiroUS) October 30, 2020

Παράλληλα, στο hashtag της δημοσίευσής του, έγραψε τη λέξη «σεισμός» σε τρεις γλώσσες. Στα Ελληνικά, τα Τουρκικά και τα Αγγλικά.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, μπορεί να παρατηρήσει κανείς πως την ανάρτηση αυτή δεν την έκανε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, αλλά ο διαχειριστής ενός λογαριασμού – παρωδία.

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Οργισμένο Είδωλο». Η θρυλική ταινία που δεν ήθελε να σκηνοθετήσει ο Σκορτσέζε επειδή σιχαινόταν το μποξ. Πώς του άλλαξε γνώμη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που πήρε 27 κιλά 

The post Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν έστειλε μήνυμα για τον σεισμό στη Σάμο – δεν ήταν ο προσωπικός του λογαριασμός στο Twitter appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόμπερτ, Νίρο, – Καταστροφικά, Ελλάδα, Τουρκία,robert, niro, – katastrofika, ellada, tourkia