Σέρρες. Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων που μέσα σε ένα εξάμηνο έκανε 15 διαρρήξεις με λεία άνω των 42.000 ευρώ

Μέσα σε έναν μήνα, μία σπείρα ανηλίκων «άνοιξε» επτά οχήματα, πέντε σπίτια και ένα κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών.

Συγκεκριμένα, από τις 12 Φεβρουαρίου έως τις 18 Μαΐου διέπραξαν τουλάχιστον 15 διαρρήξεις και κλοπές. Η συνολική αξία των μετρητών, κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών και λοιπών αντικειμένων που άρπαξαν, ξεπερνά τα 42.000 ευρώ.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast

μας

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και δύο γυναίκες, οι οποίες έκαναν συναλλαγές αξίας 58 ευρώ με μια τραπεζική κάρτα που είχε κλαπεί από ένα όχημα. Ένα μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε κατά την έρευνα των αστυνομικών στην κατοικία του ενός ανήλικου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ηράκλειας οδήγησε στην εξιχνίαση των κλοπών και την ταυτοποίηση των οκτώ δραστών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.

Μάλιστα, περιλαμβάνονται και δυο από τις μητέρες των ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν τυχόν κρύβονται πίσω και από άλλες διαρρήξεις.

αρχική εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Σέρρες. Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων που μέσα σε ένα εξάμηνο έκανε 15 διαρρήξεις με λεία άνω των 42.000 ευρώ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα