Νεκρή 23χρονη στην Αμαλιάδα από τροχαίο δυστύχημα. Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός της μηχανής

Τροχαίο δυστήχημα στην Αμαλιάδα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2020. Ο οδηγός της μηχανής βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η 23χρονη συνεπιβάτης ανασύρθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού και η μηχανή διαλύθηκε. Η 23χρονη φοιτήτρια σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός και ξάδερφός της τραυματίστηκε σοβαρά.

Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και έπειτα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διασωληνώθηκε, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές

κακώσεις. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίσθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Το απρόβλεπτο τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι. Γιατί ο πατέρας του συντρόφου της, Ντόντι Αλ Φαγιέτ, αμφισβήτησε το πόρισμα για το τροχαίο. Βίντεο με την αναπαράσταση

The post Νεκρή 23χρονη στην Αμαλιάδα από τροχαίο δυστύχημα. Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός της μηχανής appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα