Νεα δεδομένα για την επίθεση με βιτριόλι. Τι έδειξαν τα διαγραμμένα αρχεία από το κινητό και το λάπτοπ της κατηγορούμενης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα τον Μάιο.Οι ειδικοί κατάφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να ανασύρουν στοιχεία από το λάπτοπ και από το κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης. Φέρεται να τα είχε διαγράψει λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με τον Ant1, οι ηλεκτρονικές συσκευές έφεραν στο φως νέα στοιχεία που δίνουν απαντήσεις σε δύο βασικά ερωτήματα: Ποιος προμήθευσε στην 35χρονη το βιτριόλι και αν υπήρχαν πιθανοί συνεργοί, έστω και εν αγνοία τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 35χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει στην αναζήτηση περούκας στις 6 με 9 Μαΐου, δηλαδή 10 ημέρες περίπου πριν από την δολοφονική επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.

Διαβάστε ακόμα: Η βιτριολίστρια του Πειραιά. Επιτέθηκε στον άντρα της με σκαλιστήρι και του έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο για ένα σπίτι στη Σαλαμίνα. Το εκδικητικό φαινόμενο που «σημάδεψε» την κοινωνία για δεκαετίες

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία θα γνωστοποιηθούν στον ανακριτή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη 35χρονη παραμένει στις φυλακές της Θήβας και εξακολουθεί να διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί. Η 35χρονη παραμένει ψύχραιμη και λιγομίλητη ενώ διαμένει σε θάλαμο με 5 συγκρατούμενες, ενώ συχνά επικοινωνεί με την οικογένειά της και τον δικαστικό της εκπρόσωπο.

Η υγεία της Ιωάννας

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας αναφέρουν ότι η 34χρονη μεταφέρθηκε και πάλι από το Θριάσιο στο ΓΝ Νίκαιας όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι προσπαθούν να σώσουν το αριστερό της μάτι που είναι και αυτό που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να κάνει το 7ο κατά σειρά χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου της.

φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Πυροβόλησε την 19χρονη ερωμένη του και αυτοκτόνησε γιατί πίστευε ότι πέθαινε από καρκίνο. Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι η διάγνωση ήταν λάθος! Η ερωτική τραγωδία του Τατοΐου

The post Νεα δεδομένα για την επίθεση με βιτριόλι. Τι έδειξαν τα διαγραμμένα αρχεία από το κινητό και το λάπτοπ της κατηγορούμενης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα