«Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη για τον θάνατο του κοριτσιού». Τι λέει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό. Τρεις πραγματογνώμονες αναζητούν τα αίτια

«Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν! Θρηνώ για το κορίτσι… Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη. Είμαι συγκλονισμένη» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 13χρονη από τον Αλμυρό Βόλου.

Έχουν οριστεί τρεις πραγματογνώμονες, οι οποίοι έχουν αναλάβει να διαπιστώσουν τι προκάλεσε την απότομη αύξηση της ταχύτητας στο παιχνίδι που κόστισε τη ζωή στη νεαρή κοπέλα.  «Παραδώσαμε στον εισαγγελέα ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο

περιστατικό. Κατά την άποψη μου τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δοθεί η άδεια» δήλωσε ο δήμαρχος Αλμυρού.

Ο χειριστής του μηχανήματος στην πολύωρη κατάθεση του ανέλυσε το πώς γίνεται η εγκατάσταση, η συντήρηση και η λειτουργία των μηχανημάτων, με τα οποία ασχολείται, όπως είπε, εδώ και 10 χρόνια.  Υποστήριξε πως αν κάποια μπάρα δεν ασφάλιζε, τότε το μηχάνημα δεν μπορούσε να λειτουργήσει. «Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο που ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου τέσσερα άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα», πρόσθεσε.

The post «Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη για τον θάνατο του κοριτσιού». Τι λέει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό. Τρεις πραγματογνώμονες αναζητούν τα αίτια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα